De werkplaats voor beveiligers
van de mooiste evenementen
van Nederland!

Hoe werkt het?

Maak een profiel aan

Registreer je als medewerker van evenementenbeveiliger.com. Kom langs voor een sollicitatiegesprek en wij starten je pasaanvraag.

Zoek naar evenementen

Zodra je pas binnen is kan je zoeken op organisator, locatie of datum. Het is helemaal aan jou!

Schrijf je in voor een evenement

Heb je een evenement gevonden waar je wilt werken? Schrijf je in. Binnen 24 uur weet je of je er kan werken of niet.

Bekijk je briefing

Lees je opdrachtbrief door en bereid je goed voor. Een goed begin is het halve werk!

Aan de slag!

Ga aan de slag op het door jouw gekozen evenement. Zorg dat je op tijd bent voor de briefing en een foto van je werkbrief upload.

Ontvang je loon

Wij betalen wekelijks uit, hierdoor heb jij altijd op tijd je geld!

Hoe ziet je dag eruit?

Over het algemeen zijn er echter enkele taken en verantwoordelijkheden die een evenementbeveiliger kan verwachten. Hier is een beschrijving van hoe jou dag er mogelijk uit kan zien:

1. Voordat het evenement begint, lees je het beveiligingsplan, het controleren van de benodigde uitrusting en het bespreken van de taken en verantwoordelijkheden met het beveiligingsteam.

2. Aankomst op de locatie: Je arriveert op de locatie van het evenement en meldt je bij de personeelsingang. Hier krijg je de laatste updates over eventuele wijzigingen in het beveiligingsplan en je positie van de dag.

3. Je begint vandaag bij de entree: Je voert veiligheidscontroles uit, zoals het controleren van tassen en persoonlijke eigendommen van bezoekers, om ervoor te zorgen dat er geen verboden items of gevaarlijke voorwerpen worden meegenomen naar het evenement.

4. Na de meeste bezoekers binnen zijn ga je toezicht houden: Je houdt voortdurend toezicht op de menigte om verdachte activiteiten of mogelijke problemen te identificeren. Dit omvat het observeren van het gedrag van de bezoekers, het patrouilleren door de locatie en het bewaken van kritieke gebieden zoals deuren, uitgangen en backstage-gebieden.

5. Als er zich een incident voordoet, is het jou taak om snel en kalm te reageren. Dit kan variëren van het omgaan met onrustige individuen of ruzies tot het coördineren van de evacuatie van de locatie in geval van een noodsituatie.

6. Naast het handhaven van de veiligheid, ben je ook verantwoordelijk voor het assisteren van bezoekers. Dit kan het beantwoorden van vragen, het verstrekken van aanwijzingen, het bieden van hulp bij noodgevallen of het verlenen van EHBO-assistentie omvatten.

7. Het einde van je dienst: Met toestemming van je supervisor mag jij je uitschrijven, je spullen inleveren en zet jij je tijden in Evenementbeveiliger.com, zodat jij je wel verdiend geld gestort

Goed verdienen en wekelijks uitbetaald!