Het platform voor beveiligers
van de mooiste evenementen
van Nederland!

Over EvenementenBeveiliger.com

Door de toenemende behoefte aan evenementenbeveiligers besloten de ondernemers van Protegos B.V. een platform te ontwikkelen waarin alle processen binnen de evenementenbeveiliging zijn samengebracht. Denk hierbij aan: uren accorderen, reageren op opdrachten, reviews over het evenement of medewerker, opdrachtbrieven, en ga zo maar door. Wij hopen hiermee een slag te slaan naar de toekomst, een allesomvattend platform voor medewerker en opdrachtgever.

Flexibiliteit is een vereiste in de evenementenbeveiliging. Om deze reden hebben wij een platform laten ontwikkelen waar flexibiliteit voorop staat. Ons personeel heeft zelf de touwtjes in handen. Werken waar en wanneer zij zelf willen. De voordelen van eigen baas zijn maar toch alle zekerheden van een medewerker, dat is waar evenementenbeveiliger.com voor staat.

Waarom EvenementenBeveiliger.com

Elke vrijdag uitbetaald

Verdien minimaal €15 bruto per uur als medewerker en €28 als ZZP’er

Werken op de leukste evenementen van Nederland

Werken waar en wanneer je wilt

Een betrouwbare werkgever

De leukste collega’s

Verdien minimaal 15 euro per uur (excl. reiskosten)

"Leuke afwisseling buiten mijn werkzaamheden als objectbeveiliger"

Ik kies 2 keer per maand een leuk evenement uit om even uit de sleur van mijn reguliere werkzaamheden te komen. Het platform van evenementenbeveiliger.com leent zich hier perfect voor!

Shiran 

"Flexibiliteit van het platform is voor mij een vereiste"

Ik coördineer veel evenementen voor evenementenbeveiliger.com. De flexibiliteit van het platform is voor mij zeer belangrijk in verband met het plannen van mijn andere werkzaamheden.

Mike 

"Het voelt niet eens als werken wanneer ik zelf bepaal waar en wanneer ik werk"

In het seizoen probeer ik altijd de leukste evenementen eruit te pikken, dan voelt het voor mij niet eens als werken!

Malou 

<
=